Termeni si Conditii

Acest site funcționează respectînd toate prevederile legale ale statului român. Utilizarea lui presupune ca sînteți implicit de acord cu termenii si condițiile de mai jos.

Întregul conținut al acestui site (imagini, texte, grafice, logo-uri, grafică web, scripturi, programe și orice alte date) este proprietatea Editurii Ratio et Revelatio sau, după caz, a altor persoane fizice ori juridice și este apărat de legile pentru protecția drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus fără permisiunea editurii sau a proprietarilor legali.

Editura Ratio et Revelatio se obligă să nu furnizeze, să vîndă sau să cedeze nici unei terțe părți informațiile referitoare la datele dumneavoastra personale. Aceste informații vor fi folosite de către editură pentru a confirma comenzile primite, pentru a prezenta oferte, promoții etc. Acceptarea termenilor și condițiilor înseamnă că sînteți de acord să primiți emailuri publicitare de la Ratio et Revelatio.

Cu toate acestea, securitatea informațiilor personale nu poate fi garantată în întregime, de aceea nu ne asumăm responsabilitatea pentru scurgerile accidentale de informații, cauzate de disfuncționalități la serverul care găzduiește site-ul. La fel, editura nu garantează că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente care pot provoca daune) și erori. Facem însă tot posibilul să reducem la minimum astfel de erori.

Legarea acestui site de alte site-uri nu poate fi făcută decît cu acordul Editurii Ratio et Revelatio. Editura nu poate garanta existența permanentă în stoc a tuturor cărților afișate pe site. Prin urmare, editura își rezervă dreptul de a nu onora (printr-o notificare prealabilă) o comandă, dacă un anumit titlu a fost epuizat.