Termeni si Conditii

Acest site functioneaza respectind toate prevederile legale ale statului roman. Utilizarea lui presupune ca sinteti implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, logo-uri, grafica web, scripturi, programe si orice alte date) este proprietatea Editurii Ratio et Revelatio sau, dupa caz, a altor persoane fizice ori juridice si este aparat de legile pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus fara permisiunea editurii sau a proprietarilor legali.

Editura Ratio et Revelatio se obliga sa nu furnizeze, sa vinda sau sa cedeze nici unei terte parti informatiile referitoare la datele dumneavoastra personale. Aceste informatii vor fi folosite de catre editura pentru a confirma comenzile primite, pentru a prezenta oferte, promotii etc. Cu toate acestea, securitatea informatiilor personale nu poate fi garantata in intregime, de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru scurgerile accidentale de informatii, cauzate de disfunctionalitati la serverul care gazduieste site-ul. La fel, editura nu garanteaza ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente care pot provoca daune) si erori. Facem insa tot posibilul sa reducem la minimum astfel de erori.

Legarea acestui site de alte site-uri nu poate fi facuta decit cu acordul Editurii Ratio et Revelatio. Editura nu poate garanta existenta permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate pe site. Prin urmare, editura isi rezerva dreptul de a nu onora (printr-o notificare prealabila) o comanda, daca un anumit titlu a fost epuizat.