Politica de Retur

Produsele achiziționate de pe site-ul ratioetrevelatio.com pot fi returnate, conform OG 34/2014, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de returnare trebuie să informaţi Editura Ratio et Revelatio telefonic (la 0720545853), prin email la sales@ratioetrevelatio.com sau completînd formularul de contact.  

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice și defecte, zgârieturi, urme de folosire etc.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 30 de zile de la acceptarea returului.

În cazul produselor cu defecte de tipar sau deteriorate în timpul transportului, ne asumăm responsabilitatea acestor defecte şi vom schimba produsul sau vom returna contravaloarea acestuia. În astfel de cazuri, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email (0720545853 sau sales@ratioetrevelatio.com).

 

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii