Metode de Plata

Plata cu cardul
Editura Ratio et Revelatio vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro, in conditii de securitate standard VISA si MasterCard. Sint acceptate cardurile bancare de plata emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard, in conditii de securitate 3D Secure VISA si MasterCard.

Plationline.ro nu are acces la datele cardului dumneavoastra, toate fiind trimise DIRECT catre sistemele Mastercard sau VISA in functie de tipul cardului utilizat. Toate datele sint procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. (Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria platilor cu cardul) reprezinta un set extensiv de cerinte dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.)

Pentru mai multe informatii referitoare la politica de securitate, accesati https://secure2.plationline.ro/dataprotection.asp?f_lang=ro

Cum platesc cu cardul?
Dupa completarea paginii cu datele comenzii si a formularului de plata, apasati butonul de plata on-line si veti fi redirectionati catre plationlin.ro pentru a introduce datele necesare platii. Plationline.ro primeste cererea de autorizare a tranzactiei si afiseaza pagina de introducere a datelor de card Mastercard sau VISA. in acest moment tranzactia este in starea financiara „in curs de autorizare”. Introduceti informatiile referitoare la card si acceptati tranzactia. in cazul in care banca emitenta sau cardul dumneavoastra este inrolat in sistemul 3-D (Verified by Visa sau MasterCard SecureCode), banca dumneavoastra emitenta afişeaza un ecran de autentificare unde trebuie sa introduceţi o parola pe care aţi setat-o anterior la activarea cardului in sistemul 3-D.

Ecranul de autentificare conţine:

• – sigla Verified by Visa sau MasterCard SecureCode

• – sigla bancii emitente

• – numele, aşa cum va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont

• – suma tranzacţionata

• – mesajul personal de intimpinare (setat de dvs. la activarea cardului)

• – cimpul unde introduceţi parola 3-D

Daca tranzacţia prin card a fost efectuata cu succces, va fi afişat un ecran care va mulţumeşte pentru comanda şi va da posibilitatea de a o vizualiza. Veţi primi detaliile comenzii şi prin email.

Nota: Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ratioetrevelatio.

Metode de plata
Pentru a efectua comanda este necesar sa completaţi un formular cu datele cardului. Daca tranzacţia prin card a fost efectuata cu succes, va fi afişat un ecran care va multumeşte pentru comanda efectuata pe site-ul nostru şi va ofera informaţiile relevante referitoare la aceasta. Veţi primi aceste informaţii şi prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii