Pentru a putea lansa o comandă nu este obligatorie crearea unui cont. Totuși, crearea unui cont are avantajul că reţine datele dumneavoastră., astfel încît la următoarea comandă nu mai trebuie să completaţi toate cîmpurile formularului de comandă, decît pe cele al căror conţinut diferă.
Pentru achizitionarea unui produs, apasati butonul „Adauga in cos”. Puteti modifica numarul de volume dorite sau sterge un titlu din cos. Apasati „Vezi cosul” si veti putea vedea continutul acestuia si modifica, daca este cazul, numarul de volume comandate. Parcurgeti apoi pasii pina la finalizarea comenzii. Veti avea posibilitatea sa verificati costul expeditiei, sa primiti informatii cu privire la expedierea coletului si sa selectati modalitatea de plata. Daca toate informatiile sint corecte, apasati „Finalizeaza comanda”, iar aceasta va fi expediata la editura. Veti primi in scurt timp un e-mail de confirmare.

Costuri de expeditie

In tara:

Puteti opta pentru doua modalitati de transport: prin Posta Romana si prin curierat rapid (Fan Courier).

Prin Posta Romana, tariful fix este de 9 lei, indiferent de comanda, restul cheltuielilor fiind suportate de catre editura. Pentru comenzi de peste 150 de lei, cheltuielile de transport sint suportate integral de catre editura, prin curier rapid. Durata de sosire a comenzii este dependenta de serviciile Postei Romane, insa in general aceasta este onorata intre 4 si 7 zile.

Prin serviciul de curierat rapid (Fan Courier), tariful de expeditie este de 12 lei. Avantajele acestui serviciu sint sosirea comenzii in 24-48 de ore si inminarea ei fara a fi nevoie sa va deplasati pentru a o prelua.

Anularea comenzilor si politica de retur

Anularea comenzilor on-line este posibila in termen de 24 de ore de la efectuarea acestora, in afara situatiei in care produsul a fost expediat. Puteti anula comanda telefonic, la 0720545853, sau prin email la sales@ratioetrevelatio.com

Dupa anularea unei tranzactii prin card, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare. Banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Editura Ratio et Revelatio utilizează pentru livrarea produselor serviciile Poștei Române, precum și cele de curierat rapid prin Fan Courier. În funcție de zona de livrare, durata medie și costurile transportului pentru toate produsele comercializate de site-ul nostru sînt: 
Fan Courier: 12 RON, durata 24-28 ore
Poște Română: 9 RON, durata 4-7 zile
Pentru comenzi de cel puțin 150 de lei, transportul este gratuit și va fi efectuat prin curierat rapid.

Comanda poate fi schimbată sau anulată în termen de 24 de ore de la plasarea acesteia, numai în cazul în care comanda nu a fost deja expediată.

Da, în acest caz plata se poate efectua doar prin card. Costul transportului, realizat prin Poșta Română, este variabil, în funcție de destinația comenzii. Astfel, clientul va fi informat cu privire la costul expediției, iar comanda va fi livrată numai după efectuarea plății.