Szerelmes szakácskönyv szingliknek

Categorie:

29,00 lei 15,00 lei

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Descriere

Egy könnyű, de bonyodalmaktól sem mentes szerelmi történet keretében egy szakácskönyvet is kap az olvasó, amelyben a magyar konyha remekei mellett megismerkedhet egy sor spanyol, olasz, francia, sőt az amerikai étellel is. Hasznos ugyanakkor szórakoztató olvasmány is a Szerelmes szakácskönyv szingliknek, akik a könyv végére már nem maradnak egyedülállók.

Caracteristici

Format: 140×205

Pagini: 274

ISBN: 978-606-8680-81-1

An apariție: 2018

Despre autor

Székely Ervin s-a născut la Salonta în 19 august 1957. A terminat Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai în 1981. A lucrat în calitate de consilier juridic la Salonta, a fost ziarist la săptămânalul Ifjúmunkás şi la cîteva alte publicaţii. În perioada 1992-2004 a fost deputat în Parlamentul României, după care a devenit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. În prezent este realizator în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.
A publicat şapte volume: Magyarázom a rendszerváltást (Explicaţii asupra schimbării – eseuri) Bucureşti, Editura Maiko 2000; Az Andropov-terv (Planul Andropov – eseuri) Bucureşti, Editura Maiko 2003; A műember (Omul artificial – roman) Bucureşti, Editura Maiko 2009; A feljelentés (Denunţul – roman) Oradea, Editura Könyvmester 2011; Bársonyszék és aszfalt – Oradea, Editura Riport 2014. Această carte a apărut în traducere românească la Bucureşti, Editura Curtea Veche în 2016 sub titlul Jilţ şi caldarâmEgy asszimiláns feljegyzései – Bucureşti Editura Curtea Veche 2017. Această carte a apărut concomitent în traducere românească tot la Editura Curtea Veche în 2017 sub titlul Cum am devenit românSzerelmes szakácskönyv szingliknek – Oradea, Editura Ratio et Revelatio 2018. Această carte a apărut în traducere românească tot la Editura Ratio et Revelatio în 2019 sub titlul Carte de bucate şi de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Szerelmes szakácskönyv szingliknek”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii