Szerelmes szakácskönyv szingliknek

Categorie:

Prețul inițial a fost: 29,00 lei.Prețul curent este: 15,00 lei.

Descriere

Egy könnyű, de bonyodalmaktól sem mentes szerelmi történet keretében egy szakácskönyvet is kap az olvasó, amelyben a magyar konyha remekei mellett megismerkedhet egy sor spanyol, olasz, francia, sőt az amerikai étellel is. Hasznos ugyanakkor szórakoztató olvasmány is a Szerelmes szakácskönyv szingliknek, akik a könyv végére már nem maradnak egyedülállók.

Caracteristici

Format: 140×205

Pagini: 274

ISBN: 978-606-8680-81-1

An apariție: 2018

Despre autor

Székely Ervin s-a născut la Salonta în 19 august 1957. A terminat Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai în 1981. A lucrat în calitate de consilier juridic la Salonta, a fost ziarist la săptămânalul Ifjúmunkás şi la cîteva alte publicaţii. În perioada 1992-2004 a fost deputat în Parlamentul României, după care a devenit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. În prezent este realizator în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune.
A publicat şapte volume: Magyarázom a rendszerváltást (Explicaţii asupra schimbării – eseuri) Bucureşti, Editura Maiko 2000; Az Andropov-terv (Planul Andropov – eseuri) Bucureşti, Editura Maiko 2003; A műember (Omul artificial – roman) Bucureşti, Editura Maiko 2009; A feljelentés (Denunţul – roman) Oradea, Editura Könyvmester 2011; Bársonyszék és aszfalt – Oradea, Editura Riport 2014. Această carte a apărut în traducere românească la Bucureşti, Editura Curtea Veche în 2016 sub titlul Jilţ şi caldarâmEgy asszimiláns feljegyzései – Bucureşti Editura Curtea Veche 2017. Această carte a apărut concomitent în traducere românească tot la Editura Curtea Veche în 2017 sub titlul Cum am devenit românSzerelmes szakácskönyv szingliknek – Oradea, Editura Ratio et Revelatio 2018. Această carte a apărut în traducere românească tot la Editura Ratio et Revelatio în 2019 sub titlul Carte de bucate şi de dragoste.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Szerelmes szakácskönyv szingliknek”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii