Știință, religie și naturalism. Unde rezidă de fapt conflictul?

Prețul inițial a fost: 44,00 lei.Prețul curent este: 38,00 lei.

Descriere

Este uimitor că atît de mulți oameni de știință, filosofi și teologi cred că există un conflict serios între știință și religia teistă. În această superbă carte, cel mai de seamă filosof al religiei lămurește, cu inteligența și perceptivitatea caracteristică, de ce nici unul dintre motivele principale pentru credința că există un astfel de conflict nu are nici pe departe succes. (Michael Bergmann, Profesor de filosofie, Purdue University)

Caracteristici

An apariție: 2015

Pagini: 362

Format: 148 x 210

ISBN: 978-606-8680-27-9

Traducere: S. G. Drăgan

Despre autor

Alvin Plantinga (n. 1932) este un filosof analitic american, profesor emerit de filosofie John A. O’Brien la Universitatea Notre Dame. Foarte cunoscut pentru scrierile sale de filosofia religiei, epistemologie, metafizică, este autor al cărţilor God and Other Minds (1967), The Nature of Necessity (1974), Essays in the Metaphysics of Modality (OUP, 2003) şi Warranted Christian Belief (OUP, 2000).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Știință, religie și naturalism. Unde rezidă de fapt conflictul?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii