O nouă istorie a filosofiei occidentale, vol. IV. Filosofia contemporană

Răsfoiește cîteva pagini

Prețul inițial a fost: 54,00 lei.Prețul curent este: 45,00 lei.

Descriere

Acesta este ultimul dintr-o serie de patru volume dedicată dezvoltării gîndirii filosofice occidentale de la începuturi pînă în zilele noastre. Gîndită dintr-o perspectivă unitară, această istorie permite cititorilor să urmărească temele majore ale filosofiei în progresul lor organic. Sir Anthony Kenny ne pune la dispoziție prin această lucrare, deopotrivă istorie a filosofiei și exercițiu de filosofie în sine, un instrument esențial pentru toți cei care vor să se delecteze, să se educe sau să caute răspunsuri la marile interogații ale umanității.

Volumul IV ne spune istoria fascinantă a filosofiei de la începutul secolului al XIX-lea pînă la sfîrșitul secolului XX, marcată de extraordinarele dezvoltări științifice, politice și culturale, care au făcut ca secolul trecut să devină unul dintre cele mai originale și intrigante sub raport filosofic.

La editura Ratio et Revelatio au mai apărut volumele I, Filosofia antică, și III (Filosofia modernă).

Caracteristici

Traducere: Doru Căstăian

Pagini: 326

Format: 160 x 240

ISBN: 978-606-8680-70-5

An apariție: 2018

Despre autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O nouă istorie a filosofiei occidentale, vol. IV. Filosofia contemporană”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii