Între credință și rațiune. Drama filozofiei de la Erasmus la Kant – Edward Kanterian

Categorie:

Caracteristici

Traducere: Otniel-Laurean Vereș

Despre autor

Edward Kanterian s-a născut în 1969 în București și a trăit pînă în 1981 în România. Și-a obținut doctoratul la Universitatea din Oxford în 2006. După ce a predat filozofie la Universitatea din Oxford, în 2011 a devenit profesor de filozofie la Universitatea din Kent (Canterbury, Marea Britanie). Domeniile sale de interes sînt metafizica, fiozofia logicii și a limbajului, etica memoriei, filozofia modernă, relația dintre filozofie și poezie. Printre cărțile sale se numără „Analytische Philosophie” (2004), „Wittgenstein” (2007), „Frege, A Guide to the Perplexed (2012), Kant, God and Metaphysics” (2019). Edward Kanterian este un profil rar în spațiul filozofic contemporan, cu expertiză atît în filozofia continentală, cît și în cea analitică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Între credință și rațiune. Drama filozofiei de la Erasmus la Kant – Edward Kanterian”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii