Filosofia americană, vol. I. Filosofia americană contemporană

Răsfoiește cîteva pagini

30,00 lei

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Descriere

Prin publicarea antologiei Filosofia americană, cititorul dispune, pentru prima oară în limba română, de o culegere de scrieri reprezentative din filosofia americană, de la origini pînă în prezent. Antologia a fost proiectată inițial în două volume, primul – cuprinzînd texte din filosofia americană clasică – fiind publicat în 1999 (Editura All, București). Volumul al doilea urma să cuprindă texte din filosofia americană contemporană, însă scrierile selectate nu au putut fi cuprinse în două volume. Ordinea în care a fost gîndită noua serie filosofică americană prevede publicarea selecției de texte contemporane în două volume (A și B), urmînd ca, în final, să fie reeditat volumul apărut la editura ALL, dînd astfel posibilitatea consultării împreună a celor trei volume.
Traducerea a fost realizată, în ordine alfabetică, de către Adrian Ciupe, Adriana Fekete, Cristina Inoan Tapalagă, Eugenia Irimiaș, Marius Jucan, Delia Marga, Ștefan Oltean, Maria Petruț, Emilia Plăcintar, Delia Popescu, Teodora Popescu, Virgil Stanciu, Mariana Toma. (Delia Marga)

Caracteristici

An apariție: 2014

Pagini: 410

Format: 148 x 210

ISBN: 978-606-93664-8-6

Traducere: Delia Marga et al.

Prefață: Andrei Marga

Despre autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filosofia americană, vol. I. Filosofia americană contemporană”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii