CuMinte la Dalai Lama

Răsfoiește cîteva pagini

30,00 lei

Descriere

Forța cărții Irinei Szász vine din mai multe părți: din contactul cu o mare personalitate spirituală a lumii noastre, din depășirea barierelor dintre universuri religioase atît de diferite, din setea de înțelepciune care răzbate din fiecare rînd al autoarei, din relația între maestrul spiritual și discipola lui, din bucuria redescoperirii simplității și din autenticitatea trăirii unei experiențe formatoare fundamentale… Excelentă prin bogăția propunerilor ei, cartea de față vine către cititor ca un fruct pîrguit, minunat, desprins din miracolul unei grădini paradisiace. (Ovidiu Pecican)

Caracteristici

Pagini: 362

Format: 140×205

ISBN: 978-606-8680-82-8

An apariție: 2019

Despre autor

Irina Szász s-a născut în 1965, în Transilvania, România. Licenţiată în jurnalism, este un remarcabil și respectat „creator de povești pentru oameni mari”, cum declară în interviurile sale. Irina a intrat în dicționarele de personalități din România, fiind considerată o voce în publicistica de calitate și o specialistă în reportajele de atmosferă. Reportajele și filmele ei documentare sînt totdeauna abordări nonconformiste și extrem de apreciate de publicul cunoscător. Cu o experiență de 20 de ani în televiziune, cu peste 200 de producții TV realizate, a fost răsplătită cu numeroase și valoroase premii ale comunității profesionale din care face parte. Ca free-lancer, realizează proiecte tulburătoare, cum este și proiectul multimedia „CuMinte la Dalai Lama”, devenind singura jurnalistă din România primită de SS Dalai Lama. Filmul întîlnirii cu o legendă în viață, unică în destinul unui jurnalist, a fost considerat o reușită profesională, iar cartea „CuMinte la Dalai Lama” a fost reeditată în cursul cîtorva luni de două ori. Irina Szász este considerată un profesionist care nu abdică de la valorile și principiile unui jurnalism autentic și onest. Așadar o voce CuMinte și echilibrată în mass-media românească.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CuMinte la Dalai Lama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii