Cod „Bărbosul”

Prețul inițial a fost: 47,00 lei.Prețul curent este: 40,00 lei.

Descriere

Cartea-pereche a „Culorii curcubeului ’77”, cuprinzînd documente din dosarul de Securitate al autorului, însoțite de notele de subsol ale autorului și de intervenții ale îngrijitoarei ediției, Flori Bălănescu.
„Paul Goma ar fi trebuit să fie primul invitat de onoare al României post-revoluționare. Cu toții – politicieni, scriitori sau oameni de rînd – îi datorăm această recunoaștere simbolică și tardivă a ceea ce a făcut el împotriva comunismului și pentru noi. Din cîte știu, el n-a fost nici măcar invitatul Uniunii Scriitorilor, darmite al parlamentului ori al altui for și mai reprezentativ. Ba chiar mai mult, primul juriu „liber” al Uniunii și-a inventat suficiente pretexte pentru a nu-i acorda nici premiul de proză, deși 1990 a fost, în acest domeniu, „anul Goma”. Toate aceste gesturi negative sînt, din păcate, prea grăitoare. Și nu de bine. Ele sînt de o flagrantă rușine”. (Al. Cistelecan, Romanul infernului, 1991)

Caracteristici

Prefață: Flori Bălănescu

Pagini: 352

Format: 148 x 210

ISBN: 978-606-8680-09-5

An apariție: 2015

Despre autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cod „Bărbosul””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre ratioetrevelatio.com     Detalii