Vakulovski Mihail

Vakulovski Mihail

Mihail VAKULOVSKI a absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii de Stat din Moldova, în 2002 susţine doctoratul la Universitatea Bucureşti (cond. şt. – Nicolae Manolescu). Prezent în mai multe antologii din ţară şi din străinătate. Premiul US din Moldova & Premiul SOROS pentru „Nemuritor în păpuşoi” (1997), Marele Premiu Underground Literar pentru Management Cultural Performant (2001), Premiul Underground „Zona alternativă” pentru „BibliotecaTiuk!” (2002), Premiul Tomis pentru cel mai bun traducător (Constanţa, 2008), premiul Timpul pentru cea mai bună carte de critică literară (2010), Premiul Interviuri culturale la Salonului Internaţionalde Carte din Chişinău 2012 pentru Zece basarabeni pentru culturaromână (Interviuri cu tinerii dintre milenii), Premiul Proză – Noii Barbari pentru Biblidioteca (2012). A făcut parte din echipa naţională a României la Cupa Naţiunilor de la Baku (2007) a jocului intelectual „Ce? Unde? Cînd?”. Fondator al revistei web Tiuk!, împreunăcu Alexandru Vakulovski, Carmina Vakulovski şi Dan  Perjovschi. Blog: http://vakulovski.livejournal.com/. Membru ASPRO şi al Uniunii Scriitorilor din Moldova. Doctor în filologie, traducător din literatura rusă.
 
Vezi mai multe produse

Vergilius Publius Maro

Vezi mai multe produse
Violet Ioana

Violet Ioana

Ioana Ghenciulescu Violet, născută la București, locuiește la Paris. Este artist vizual și art-terapeut, membru al companiei „Danse avec les Roues", director artistic al Asociației Artees http://artees.artees.fr/, membru UAP. A absolvit secția de pictură a Academiei de Arte Plastice din București, deține o diplomă de master în Restaurarea operelor de artă (Sorbona) și un doctorat la Institutul Național de Artă și Terapie (INECAT) din Paris. A lucrat ca profesor de artă, restaurator de pictură și art-terapeut. De-a lungul acestei perioade și-a continuat munca de creație, lucrările sale fiind expuse la expoziții și evenimente din Franța și din străinătate. Picturile sale pot fi găsite în colecții din Europa, Asia, America. 
Alte publicații legate de tema labirintului: Daniel Buren la Monumenta, Paris, și Rătăciri prin labirint, la Centre Pompidou Metz în 2012, Un periplu senzorial, cea de-a 54-a ediție a Bienalei de Artă de la Veneția, 2011, pentru revista Zeppelin (https://e-zeppelin.ro/)

 
Vezi mai multe produse

Vlastos Gregory

Vezi mai multe produse

Voica Florin

Vezi mai multe produse
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!